Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد تسهیلات کرونایی گفت: تا کنون ۳۱ میلیون پیامک از سوی مردم برای تقاضای وام یک میلیون تومانی کرونا دریافت کرده‌ایم و مهلت ارسال پیامک تا پایان وقت فردا خواهد بود.

به گزارش مشرق، حسین میرزایی با بیان اینکه برای تسهیلات یک میلیون تومانی قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد به سرپرستان خانوارهای یارانه‌بگیر تا کنون ۸۸ میلیون پیامک از سوی وزارت رفاه برای سرپرستان خانوار یارانه‌بگیر ایرانی ارسال شده است، زیرا برخی از سرپرستان خانوار چندین سیم‌کارت به نامشان ثبت شده و برای همه این سیم‌کارت‌ها پیامک وام یک میلیونی ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، تا کنون ۳۱ میلیون پیامک تقاضای وام با ارسال کدملی از سوی سرپرستان خانوار به وزارت رفاه واصل شده است که البته بخشی از این پیامک‌ها تکراری است، چون تعدادی از افرد سرپرست خانوار چندین سیم‌کارت به نام خود دارند که بعضا با همه سیم‌کارت‌ها پیامک تقاضا ارسال کرده‌اند و برخی از افرادی که شماره ملی خود را پیامک کرده‌اند سرپرست خانوار نیستند.

بیشتر بخوانید:  متقاضیان وام یک میلیونی چه پیامکی دریافت می‌کنند؟ کرونا شرایط مستاجران را سخت‌تر کرده است

میرزایی همچنین گفت:‌ حتی برخی از افراد که اصلاً در لیست یارانه‌بگیران قرار ندارند، باز هم کدملی خود را برای دریافت وام یک میلیونی ارسال کردند، در حالی که شرط دولت برای پرداخت این تسهیلات این است که سرپرست خانوار یارانه‌بگیر باشد.

وی تأکید کرد:‌ به زودی تعداد متقاضیان نهایی به اطلاع مردم می‌رسد و در مجموع حدود ۲۳ میلیون خانوار ایرانی یارانه‌بگیر وجود دارند.

میرزایی همچنین در مورد اینکه برخی از مردم اعلام کرده‌اند، پس از دریافت پیامک وزارت رفاه، شماره ملی خانوار را به شماره ۶۳۶۹ ارسال کرده‌ایم، اما پاسخی دریافت نکرده‌ایم، گفت:‌ ممکن است برخی از خانوارها با شماره موبایل غیر سرپرست خانوار پیامک زده باشند یا اینکه به دلیل شلوغی خط پاسخ پیامک‌ها دیر ارسال می‌شود، بنابر این باید مردم صبر کنند و همین که پیامک کدملی آنها به سرشماره ۶۳۶۹ ارسال شد، کافی است.

میرزایی همچنین در مورد اینکه کسانی که سیم‌کارت به نام سرپرست خانوار ندارند، باید چه بکنند، گفت: باید یک سیم‌کارت به نام سرپرست خانوار تهیه شود و تنها راه احراز هویت سرپرست خانوار و اینکه فرد حی و حاضر و زنده است و همچنین خودش متقاضی دریافت تسهیلات یک میلیون تومانی کرونایی است، همین داشتن یک سیم‌کارت به نام متقاضی است و باید در فرصت باقیمانده سرپرستان خانوار یک سیم‌کارت به نام خود تهیه کنند و تا فردا یکشنبه ساعت ۲۴ کدملی خود را به سرشماره ۶۳۶۹ وزارت رفاه ارسال کنند.

وی همچنین در مورد اینکه آیا از وزارت کار با افراد تماس گرفته می‌شود، گفت: با هیچ کس تماس گرفته نمی‌شود، هیچ سامانه‌ای طراحی نشده و هر کس به عنوان تلفن یا سامانه می‌خواهد با مردم تماس بگیرد قطعا یک نوع کلاهبرداری است همچنین ثبت‌نام حضوری در کل کشور هم وجود ندارد، فقط از طریق سیم‌کارتی که به نام سرپرست خانوار باشد و با ارسال کدملی به سرشماره ۶۳۶۹ تقاضای فرد برای دریافت این تسهیلات ثبت می‌شود و لازم نیست با سیم‌کارت دوست و یا آشنا پیامک داده شود، باید حتماً سیم‌کارت به نام سرپرست خانوار باشد.

میرزایی تأکید کرد:‌ هر سایت یا لینکی که ادعا کند از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه است و یا به صورت تلفنی با خانوارها بخواهد تماس بگیرد، قطعا کلاهبرداری است و وزارت رفاه جز از طریق ارسال یک پیامک به سرپرست خانوارهای یارانه‌بگیر و نیز جز با دریافت شماره ملی سرپرست خانوار با سیم‌کارت به نام وی، هیچ مسیر دیگری برای ثبت تقاضا در نظر نگرفته است.

وی گفت: برای ارسال پیامک حتی هزینه‌ای از سرپرست خانوار گرفته نمی‌شود و ارسال پیامک هم رایگان است و اگر کسانی به انحاء مختلف بخواهند با خانوارهای یارانه‌بگیر تماس بگیرند، قطعا قصد کلاهبرداری دارند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید اخبار بورس پیامک وام یارانه تسهیلات حسین میرزایی وزارت کار وزارت رفاه نام سرپرست خانوار سرپرستان خانوار سیم کارت به نام وام یک میلیونی وام یک میلیون میلیون پیامک یارانه بگیر شماره ۶۳۶۹ وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زنان به عنوان نیمی از پیکرۀ هر جامعه‌ به تناسب نقش خود، نقش‌های بسیار مهمی را در زندگی اجتماعی ایفا می‌کنند و باید گفت زنان از مهم‌ترین مخاطبان و گروه‌های اجتماعی مؤثر در فرایند توسعه به در اجتماع هستند و در هر جامعه‌ای عامل مؤثری در پیش‌برد اهداف توسعه‌اند.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع می‌پردازد که زنان سرپرست خانوار یکی از گروه‌های اجتماعی هستند که ازنظر اجتماعی وظیفه‌های زیادی دارند و توانمندی آنها به قدرتمندی اعضای خانواده می‌انجامد.

قادری در پژوهشی به واکاوی طرح «سپکم» که اختصار «سامانه/ اپلیکشن پایش، کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» است، می‌پردازد، قادری به این نکته اشاره می‌کند که این سامانه خروجی نتایج یک پژوهش تجربی در مورد زنان سرپرست خانوار در استان البرز است که با مشارکت شهرداری و شورای شهر کرج، دانشگاه خوارزمی، امور بانوان استانداری البرز، کمیتۀ امداد، سازمان بهزیستی، انجمن‌های مردم‌نهاد حوزه زنان سرپرست خانوار، خیریه‌های حوزه زنان سرپرست خانوار و مصاحبه با خود زنان سرپرست خانوار انجام گرفته است.

* طراحی اپلیکشن در راستای خدمات به زنان سرپرست خانوار

این پژوهشگر در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که در جهت ارائە خدمات به زنان سرپرست خانوار سامانه/ اپلیکشن با استفاده از بستر‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات با این اهداف طراحی شد:

 سازمان‌دهی این گروه اجتماعی،  هم‌افزایی در ارائە خدمات به آنها، جلوگیری از هدررفت منابع، سوءاستفاده‌های خاص ازمنابع و...، به روزکردن اطلاعات پایه‌ای از زنان سرپرست خانوار و نیاز‌ها و مشکلات آنها مبتنی بر خروجی‌های نقش‌های طراحی شد. سامانه/اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان   را فراهم می کند


* تاثیر سامانه بر پیشبرد اهداف زنان سرپرست خانوار

به زعم این پژوهشگر در پی طراحی یک سامانه/ اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان شناسایی مسائل و نیاز‌ها را فراهم می‌شود که در راستای آن این سامانه، سازمان‌های خدمات‌رسان را به گروه هدف هدایت و عامل ایجاد هم‌افزایی و شراکت منجر به تحقق تقسیم کار ملی در زمینۀ آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

او در ادامه می‌نویسد در این راستا یک بستر مناسب برای پایش استفاده از سامانه/ اپلیکشن با کمک هوش مصنوعی و مشخص‌کردن ابعاد مورد استفاده از این فناوری در زمینۀ تشخیص و اجرا در تمامی مراحل فراهم خواهد شد.

از نظر این پژوهشگربرای طراحی یک سامانه/ اپلکیشن مناسب زنان سرپرست خانوار گروه‌های متخصصان حوزه آسیب‌های اجتماعی، فعالان مدنی، متخصصان حوزه کسب‌وکار‌های خُرد و متخصصان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در کنار هم فعالیت می‌کنند.

* تشکیل بانک اطلاعات زنان سرپرست خانوار 

به گفته این پژوهشگر با استفاده از اپلیکشن و با پُرکردن پرسش‌نامه به صورت خوداظهار اطلاعات زنان سرپرست خانوار وارد می‌شود و سپس اطلاعات مددجویان مختلف سازمان‌های دولتی و عمومی و خصوصی بارگذاری می‌شود.

قادری بیان می‌کند ازطریق هوش مصنوعی اطلاعات با لینک شدن به بانک اطلاعات ثبت احوال و سازمان خصوصی‌سازی و متوالی هدفمندسازی یارانه و سازمان‌های خدمات رسان راستی‌آزمایی می‌شود و اطلاعات خوداظهاری شامل خود فرد و اعضای تحت سرپرستی گردآوری می‌شود و در نهایت نیاز‌ها به تفکیک حوزه‌های معیشتی، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مناسبات و روابط اجتماعی و... دسته‌بندی می‌شوند.


* بستر اشتراک‌گذاری و اطلاع‌رسانی در مورد نوع و مکان و زمان خدمات نهاد‌ها و افراد خدمات‌رسان

قادری در ادامه این موضوع را مطرح می‌کند که بارگذاری اطلاعات دقیق و جامع در یک سامانه/ اپلکیشن  برای به اشتراک‌گزاری خدمات موجود برای زنان سرپرست خانواده اهمیت زیادی دارد و به‌ اشتراک‌گذاشتن فعالیت‌های خدماتی که ارائه می‌شود برای جلوگیری از هم‌پوشانی و ارتقاء هم‌افزایی بسیار مهم است.

لازم به ذکر است تعیین مسئولیت‌های سازمانی و نهادی براساس تقسیم کار ملی آسیب‌های اجتماعی و پایش و ارزیابی این نهاد‌های خدمات‌رسانی در این امر بسیار تاثیر‌گزار است.


* ارائه تجارب و راهکار‌های جدید مبتنی بر پژوهش‌های به‌روز برای ارائه به خدمات‌دهندگان و خدمات‌گیرندگان

به زعم قادری با استفاده از هوش مصنوعی به صورت مداوم داده‌های سامانه استخراج، تحلیل و دسته‌بندی خواهد شد و به صورت مداوم توسط یک تیم پژوهشی تجارب و دانش و اطلاعات جدید برای استفاده کاربران سازمانی و خود زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود و این بخش می‌تواند شامل آموزش و توانمندسازی، ارتباط‌گیری و ... باشد.

براساس پیشنهادات پژوهش، اولین اقدام در راستای بهبود زنان سرپرست خانوار تشکیل یک بستر و سامانه‌ای است که وضیعت پراکنده، آشفته و غیرهمگرای خدمات را مدیریت و کنترل کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان