Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرزایی با بیان اینکه اگر سرپرست خانواری سیم‌کارتی به نامش نباشد باید سیم کارت بخرد، گفت: تمامی کسانی که از سرپرستان خانوار سیم کارت ندارند ۲.۵ میلیون نفر هستند. هرکس تا ۳۱  فروردین سیم کارت تهیه و کد ملی خود را ارسال کند تا شب قبل از ماه مبارک رمضان وام خود را دریافت خواهد کرد.  

به گزارش تابناک اقتصادی، امروز مورخه 28 فروردین ماه 1399 تابناک اقتصادی طی مطلبی با عنوان "دریافت وام یک میلیونی برای این خانوار‌ها به بن بست رسیده است؟ / راهکار دولت چیست؟" به بررسی ابعاد و ابهامات وام یک میلیون تومانی که قرار است به همه خانوارهای یارانه بگیر تعلق بگیرد، پرداخت و در انتهای این مطلب سئوالاتی را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این سئوالات این بود که سرپرستان خانوارهایی که سیم کارت به نامشان نیست چه کنند؟ یا کسانی که دسترسی به تلفن همراه ندارند و پیامکی دریافت نمی کنند، چه کنند؟

حسین میرزایی سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا امشب 28 فروردین 1399 در یک لایو اینستاگرامی به برخی از این پرسش ها و ابهامات موجود پاسخ داد.

مبلغ وام و کارمزد آن

حسین میرزایی با بیان اینکه قرار است برای کلیه خانوار یارانه بگیر یک میلیون تومان واریز شود در مورد کارمزد وام گفت: با توجه به قرض الحسنه بودن این وام کارمزدی در حدود 4 درصد در نظر گرفته شده است.

88 میلیون پیامک برای 25 میلیون خانوار

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا توضیح داد: به دلیل حجم بالای پیامک های ارسالی، این پیامک ها در نوبت های مختلف ارسال می شود و در مجموع برای ۲۵ میلیون خانوار ۸۸ میلیون پیامک ارسال می شود چون برخی از سرپرستان خانوار سیم کارت های مختلفی دارند و این پیامک ها تا پایان هفته (ساعت ۲۲ روز جمعه) فرستاده می شود و افراد تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه (۳۱ فروردین ماه) فرصت دارند درخواست خود را اعلام کنند.

سرپرستان خانوارهایی که سیم کارت به نامشان نیست چه کنند؟

او با بیان اینکه اگر سرپرست خانواری سیم‌کارتی به نامش نباشد باید سیم کارت بخرد، گفت: تمامی کسانی که از سرپرستان خانوار سیم کارت ندارند ۲.۵ میلیون نفر هستند. هرکس تا ۳۱  فروردین سیم کارت تهیه و کد ملی خود را ارسال کند تا شب قبل از ماه مبارک رمضان وام خود را دریافت خواهد کرد.  

میرزایی ادامه داد: کسانی که سیم کارت به نامشان نیست تا ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند تا به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند و سیم کارت رسمی به نام سرپرست خانوار ثبت کنند و وام این افراد پایان ماه مبارک رمضان پرداخت می شود.

تکلیف سرپرستانی که کهنسال هستند و یا دارای معلولیت شدید می باشند و سیم کارت ندارند چیست؟

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا برای افرادی که کهولت سن (بالای۸۰سال) و افرادی که دارای معلولیت شدید هستند و سیم‌کارت ندارند، گفت: برای سایر اعضای خانواده آن ها، فقط پیامک ارسال می شود و واریزی سرپرست برای آنها صورت می‌گیرد.

خانوارهایی که سرپرستان آن ها در زندان هستند چه کنند؟

سخنگوی تسهیلات حمایت کرونایی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه اگر سرپرست خانوار در زندان باشد چگونه باقی افراد خانوار می توانند وام را دریافت کنند؟ تصریح کرد: برای این گروه هم از سازمان زندان ها پیگیر هستیم و اطلاعاتشان را دریافت خواهیم کرد و بعد از دریافت اطلاعات این وام به حساب یارانه بگیران اعضای خانواده واریز خواهد شد.

مردم به وزارتخانه مراجعه نکنند

میرزایی گفت: از مردم می خواهیم برای دریافت این وام مراجعه حضوری به مراکز و وزارت خانه نداشته باشند و فقط از طریق پیامک مشخصات خود را ثبت کنند.

میزان اقساط وام چقدر است؟

سخنگوی تسهیلات حمایت کرونایی  در مورد میزان اقساط گفت: ۳۵ هزار و ۸۰  تومان مبلغ دقیقی است که از یارانه کل خانوار به عنوان قسط کسر خواهد شد. او ادامه داد: زمان واریز این وام ۴ اردیبهشت ماه است و تا جمعه شب همه افراد پیامک V.Refah دریافت خواهند کرد و بعد از دریافت پیامک لازم است کد ملی سرپرست خانوار با شماره سیم کارتی که به نامش است به سرشماره ۶۳۶۹ ارسال شود.

تکلیف زوجینی که هنوز یارانه جدید نگرفته اند، چیست؟

میرزایی با بیان اینکه زوجینی که تازه ازدواج کرده‌اند و هنوز یارانه جدید نگرفتند جزء مشمولان دریافت وام یک میلیونی هستند، افزود: حساب بانکی ای که یارانه به  آن واریز می‌شده است اگر در حال حاضر مسدود است از عهده ما خارج است و بعد از رفع مسدودیت حساب، وام واریز خواهد شد.

 


 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا سیامک شایقی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد سامانه مستعان وام یک میلیونی حسین میرزایی وام یک میلیونی ثبت نام ویروس کرونا سیامک شایقی جهش تولید شبکه اجتماعی شاد سامانه مستعان وام یک میلیونی سرپرستان خانوار خانوار سیم کارت سیم کارت ندارند سخنگوی تسهیلات سرپرست خانوار وام یک میلیون چه کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زنان به عنوان نیمی از پیکرۀ هر جامعه‌ به تناسب نقش خود، نقش‌های بسیار مهمی را در زندگی اجتماعی ایفا می‌کنند و باید گفت زنان از مهم‌ترین مخاطبان و گروه‌های اجتماعی مؤثر در فرایند توسعه به در اجتماع هستند و در هر جامعه‌ای عامل مؤثری در پیش‌برد اهداف توسعه‌اند.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع می‌پردازد که زنان سرپرست خانوار یکی از گروه‌های اجتماعی هستند که ازنظر اجتماعی وظیفه‌های زیادی دارند و توانمندی آنها به قدرتمندی اعضای خانواده می‌انجامد.

قادری در پژوهشی به واکاوی طرح «سپکم» که اختصار «سامانه/ اپلیکشن پایش، کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» است، می‌پردازد، قادری به این نکته اشاره می‌کند که این سامانه خروجی نتایج یک پژوهش تجربی در مورد زنان سرپرست خانوار در استان البرز است که با مشارکت شهرداری و شورای شهر کرج، دانشگاه خوارزمی، امور بانوان استانداری البرز، کمیتۀ امداد، سازمان بهزیستی، انجمن‌های مردم‌نهاد حوزه زنان سرپرست خانوار، خیریه‌های حوزه زنان سرپرست خانوار و مصاحبه با خود زنان سرپرست خانوار انجام گرفته است.

* طراحی اپلیکشن در راستای خدمات به زنان سرپرست خانوار

این پژوهشگر در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که در جهت ارائە خدمات به زنان سرپرست خانوار سامانه/ اپلیکشن با استفاده از بستر‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات با این اهداف طراحی شد:

 سازمان‌دهی این گروه اجتماعی،  هم‌افزایی در ارائە خدمات به آنها، جلوگیری از هدررفت منابع، سوءاستفاده‌های خاص ازمنابع و...، به روزکردن اطلاعات پایه‌ای از زنان سرپرست خانوار و نیاز‌ها و مشکلات آنها مبتنی بر خروجی‌های نقش‌های طراحی شد. سامانه/اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان   را فراهم می کند


* تاثیر سامانه بر پیشبرد اهداف زنان سرپرست خانوار

به زعم این پژوهشگر در پی طراحی یک سامانه/ اپلیکشن امکان دسترسی زنان به خدمات و اطلاع از مراکز خدمات‌رسان شناسایی مسائل و نیاز‌ها را فراهم می‌شود که در راستای آن این سامانه، سازمان‌های خدمات‌رسان را به گروه هدف هدایت و عامل ایجاد هم‌افزایی و شراکت منجر به تحقق تقسیم کار ملی در زمینۀ آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

او در ادامه می‌نویسد در این راستا یک بستر مناسب برای پایش استفاده از سامانه/ اپلیکشن با کمک هوش مصنوعی و مشخص‌کردن ابعاد مورد استفاده از این فناوری در زمینۀ تشخیص و اجرا در تمامی مراحل فراهم خواهد شد.

از نظر این پژوهشگربرای طراحی یک سامانه/ اپلکیشن مناسب زنان سرپرست خانوار گروه‌های متخصصان حوزه آسیب‌های اجتماعی، فعالان مدنی، متخصصان حوزه کسب‌وکار‌های خُرد و متخصصان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در کنار هم فعالیت می‌کنند.

* تشکیل بانک اطلاعات زنان سرپرست خانوار 

به گفته این پژوهشگر با استفاده از اپلیکشن و با پُرکردن پرسش‌نامه به صورت خوداظهار اطلاعات زنان سرپرست خانوار وارد می‌شود و سپس اطلاعات مددجویان مختلف سازمان‌های دولتی و عمومی و خصوصی بارگذاری می‌شود.

قادری بیان می‌کند ازطریق هوش مصنوعی اطلاعات با لینک شدن به بانک اطلاعات ثبت احوال و سازمان خصوصی‌سازی و متوالی هدفمندسازی یارانه و سازمان‌های خدمات رسان راستی‌آزمایی می‌شود و اطلاعات خوداظهاری شامل خود فرد و اعضای تحت سرپرستی گردآوری می‌شود و در نهایت نیاز‌ها به تفکیک حوزه‌های معیشتی، مسکن، بهداشت و درمان، اشتغال و کارآفرینی، مناسبات و روابط اجتماعی و... دسته‌بندی می‌شوند.


* بستر اشتراک‌گذاری و اطلاع‌رسانی در مورد نوع و مکان و زمان خدمات نهاد‌ها و افراد خدمات‌رسان

قادری در ادامه این موضوع را مطرح می‌کند که بارگذاری اطلاعات دقیق و جامع در یک سامانه/ اپلکیشن  برای به اشتراک‌گزاری خدمات موجود برای زنان سرپرست خانواده اهمیت زیادی دارد و به‌ اشتراک‌گذاشتن فعالیت‌های خدماتی که ارائه می‌شود برای جلوگیری از هم‌پوشانی و ارتقاء هم‌افزایی بسیار مهم است.

لازم به ذکر است تعیین مسئولیت‌های سازمانی و نهادی براساس تقسیم کار ملی آسیب‌های اجتماعی و پایش و ارزیابی این نهاد‌های خدمات‌رسانی در این امر بسیار تاثیر‌گزار است.


* ارائه تجارب و راهکار‌های جدید مبتنی بر پژوهش‌های به‌روز برای ارائه به خدمات‌دهندگان و خدمات‌گیرندگان

به زعم قادری با استفاده از هوش مصنوعی به صورت مداوم داده‌های سامانه استخراج، تحلیل و دسته‌بندی خواهد شد و به صورت مداوم توسط یک تیم پژوهشی تجارب و دانش و اطلاعات جدید برای استفاده کاربران سازمانی و خود زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود و این بخش می‌تواند شامل آموزش و توانمندسازی، ارتباط‌گیری و ... باشد.

براساس پیشنهادات پژوهش، اولین اقدام در راستای بهبود زنان سرپرست خانوار تشکیل یک بستر و سامانه‌ای است که وضیعت پراکنده، آشفته و غیرهمگرای خدمات را مدیریت و کنترل کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند