Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@15:04:46 GMT

امکان برداشت تسهیلات یک میلیونی وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۱۲۵۰

امکان برداشت تسهیلات یک میلیونی وجود دارد؟

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا با بیان اینکه مبلغ یک میلیون تومان پول نقد است و امکان برداشت از کارت عابر بانک وجود دارد گفت: این وام قرض الحسنه است.

به گزارش مشرق، حسین میرزایی، سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا درباره جزئیات وام ۱میلیون تومانی دولت گفت: مردم ابتدا صبر کنند تا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سرشماره v.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

refah پیامک دریافت کنند و سپس با سیم کارتی که به اسم سرپرست خانوار است، کد ملی سرپرست خانوار را به شماره ۶۳۶۹ پیامک کنند. 

بیشتر بخوانید اطلاعیه جدید وزارت کار درباره وام یک‌ میلیون‌ تومانی وام یک میلیونی یارانه بگیران شرعی است تشریح جزییات پرداخت ۲ وام قرض الحسنه

 وی با تأکید بر اینکه حتماً‌باید سیم کارت به اسم سرپرست خانوار باشد گفت: آخرین  لیست کلیه خانوارهای یارانه بگیر  از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار گرفته است.

از امشب چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۹ تا آخر هفته با سرشماره v.refah به سرپرستان خانوار پیامک ارسال می شود. سرپرستان تا زمانی که پیامک دریافت نکرده اندنیاز به  هیچ اقدامی نیست. 

*سیم کارت حتماً به نام سرپرست خانوار باشد

 میرزایی افزود: اگر سرپرست خانواری شماره تلفن همراهی به نام خود ندارد باید ۱۰۰ درصد تهیه کند، چرا که باید احراز هویت شود که سرپرست در قید حیات است. اگر می خواهد از این حمایت استفاده کند بلاشک باید سیم کارتی به اسم سرپرست خانوارباشد. 

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا بیان کرد:تا یکشنبه ۳۱ فرودین ماه ۹۹ این مهلت وجود دارد و تمدید نمی شود. وزارت رفاه برسی می کند که شماره تلفن همراه به اسم سرپرست خانوار باشد و خانوار در لیست یارانه بگیران باشند اگر چنین باشد، لیست در اختیار سازمان هدفمندی یارانه ها قرار می گیرد و پرداخت با همکاری بانک ها انجام می شود. 

* تسهیلات پول نقد و قابل برداشت است

 سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا با بیان اینکه مبلغ یک میلیون تومان پول نقد است و امکان برداشت از کارت عابر بانک وجود دارد گفت: این وام قرض الحسنه است و اقساط آن ۳۵ هزار تومان از یارانه کسر می شود. حدود ۴درصد کارمزد دارد و کاملاً‌قرض الحسنه است. 

 وی درباره افرادی که به تازگی از لیست پدر ومادر خود یارانه نقدی را تفکیک کرده اند گفت: آن دسته از افرادی که به تازگی برای تفکیک یارانه نقدی از پدر ومادر خود اقدام کرده اند. حتی اگر هنوز یک ماه هم دریافت نکرده اند. در صورتی که مشمول یارانه نقدی شوند در سازمان برنامه و بودجه وجود دارد.

سازمان هدفمندی یارانه ساختار این خانواده ها وارد پروتکل کرده و لیست را در اختیار وزارت ارتباطات قرار داده است تا با سرشماره v.refah پیامک دریافت کنند. هیچ سایتی برای ثبت نام وجودندارد.اگر در سایتی اعلام شد که برای ثبت نام مراجعه کنید کلاهبرداری است. چرا که هیچ گونه سایتی برای این وام وجود ندارد.

* لیست یارانه بگیران به روز است

میرزایی در پاسخ به اینکه اگر به هر دلیل برای سرپرستی خانواری که یارانه دریافت می کند پیامک ارسال نشد مردم چه کار کنند گفت: حتی اگر افراد پیامک های تبلیغاتی خود را بسته باشند، باز هم پیامک برایشان ارسال می شود و مردم نگران نباشند.حتی اگر ۱۰سیم کارت به اسم سرپرست خانوار باشد برای تمام ۱۰سیم کارت پیامک ارسال می شود.

آن شماره تلفن همراهی که سرپرست خانوار با آن,  شماره کد ملی خود را پیامک می کند به عنوان شماره تلفن رسمی سرپرست خانوار نزد حاکمیت ثبت می شود و از این پس  هر پیامکی به آن شماره ارسال کند به منزله ابلاغ رسمی خواهد بود.

 وی در پاسخ به اینکه این اقدام به وام ۲میلیون تومانی برای ۴میلیون خانوار که درآمد ثابت هم ندارد ارتباط دارد گفت: این وام هیچ ارتباطی به هیچ مصوبه دیگری ندارد. این اقدام صرفاً‌ برای وام یک میلیون تومانی یارانه بگیران بدون سود و به صورت قرض الحسنه است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید ویروس کرونا تسهیلات سرپرست خانوار سرپرست خانوار قرض الحسنه یارانه بگیران شماره تلفن یک میلیون سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزی واردات اتوبوس با نرخ سود ۹ درصد گفت:شرکت‌ها تا صبح فردا برای اعلام تعداد ناوگان وارداتی فرصت دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر یادآور شد: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ 600 میلیون یورو و همچنین 4000 میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود 9 درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در فاز نخست 150 میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از 5 سال ( قیمت هر دستگاه تا 220 هزار دلار) در نظر گرفته شده است. متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح  فردا شنبه 8 اردیبهشت، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

وی تاکید کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

به گزارش تسنیم، بر اساس دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره 7 قانون بودجه 1402 اولویت واردات اتوبوس با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنهاست.

شرکت‌های حمل‌ونقل باید تعهد دهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.

هر شرکت می‌تواند حداکثر 25 دستگاه اتوبوس وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند، در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند.

شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن 10 سالگی امکان فروش آنها را ندارند.

حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید 150 هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری کاهش یابد.

واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری، حداکثر سه ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری  امکان پذیر خواهد بود..

شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند 3)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد